Tárlat

2022.07.14. 21:00

Már most készülnek az idei Téli Tárlatra

ÉM

ecember 10-én nyitja meg idén a Téli Tárlatot a Miskolci Galéria – a szervező intézmény a honlapján tette közzé a hírt, tudatva a jelentkezés feltételeit. 

A galéria a tárlattal továbbra is a fél évszázados hagyománynak megfelelően az észak-magyarországi régió képzőművészeti fórumát teremti meg. Elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyei, illetve a valamilyen módon a térséghez kötődő művészeknek ad lehetőséget, hogy bemutassák az előző két évben készült munkáikat. 

A kiállításra műfaji és technikai megkötések nélkül ­fotó-, képző- és iparművészeti alkotásokkal hivatásos és nem hivatásos alkotók egyaránt pályázhatnak. 
Kérik egyebek között az alábbi feltételek betartását: a Téli Tárlatra csak két évnél nem régebbi műalkotások nevezhetők. A tárlaton egy művész összesen 3 önálló művel vagy egy sorozattal szerepelhet, melynek összmérete nem haladhatja meg a 3 négyzetmétert. Multimédiás eszközök használatát, illetve egyéb speciális installációs technikát igénylő művek esetében részletes dokumentációt várnak. 

Beadás szeptemberben 

A beadott műtárgyakat kizárólag olvashatóan és pontosan kitöltött jelentkezési lappal együtt tudják átvenni, mely a beadás helyszínén is kitölthető. A művek beadását a Miskolci Galériába (Rákóczi-ház, Miskolc, Rákóczi u. 2., bejárat a Széchenyi utca felől) szeptember 20-tól 25-ig (keddtől vasárnapig) 9–16 óráig tervezik. A határidőn túl érkező munkákat nem tudják fogadni.
 

Érdeklődni itt lehet: telefon: (46) 500 680, 70/943-2919, e-mail: [email protected] 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában