fesztivál

2020.09.21. 17:30

Összművészeti válogatás volt az idei Kerekdomb

Idén Európa földrajzi középpont­ja mellett már Golopra is kiterjesztették a szervezők a Kerekdomb Fesztivált.

Erdős József

Fotó: Erdős József

Talán az egyik utolsó szabadtéri kulturális feltöltődést kapta a tél és a velejáró rossz idő előtt az, aki a hétvégén ellátogatott a Kerekdomb Fesztiválra.

Az összművészeti rendezvényen csütörtök estétől mintegy ötven kisebb és nagyobb koncerttel, előadással, kiállítással vagy éppen történelmi sétával várták a vendégeket. A program főként a családoknak és a sportokat, valamint az aktív kikapcsolódást kereső vendégeknek volt vonzó, de akadt bőven koncert és számos borkóstolási lehetőség is a hétvégén.

– A fesztivál több szempontból jól vizsgázott, sok pozitív látogatói visszajelzést kaptunk. Fantasztikus programokat sikerült megvalósítani Tállya és Golop mintegy tíz helyszínén és a további több mint húsz borászatban – emelte ki Oszkó-Jakab Natália fesztiváligazgató, aki hozzátette, sokan vettek részt az aktív programokon és a főként gyermekeknek szóló koncerteken, előadásokon is. A hétvége folyamán a főszervező szerint pár ezer ember ugyan megfordult Tállyán és Golopon, de egy pillanatra sem lehetett tömeget érezni, betartva ezzel az érvényben lévő szabályokat.

A szervezők egyébként is számos helyen kézfertőtle­nítő pontokat alakítottak ki, de a programok összeállításánál is figyeltek arra, hogy nagy tömegek ne alakulhassanak ki.

(A borítóképen: Gyermek-, családos és sportprogramokkal, valamint koncertekkel és borkóstolásokkal várták a hétvégén Tállyára a vendégeket)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában