Márkypapa

2020.05.22. 18:00

A járványhelyzet is ihlette

Ismét egy látványos klippel és trappes dallal jelentkezett a miskolci rapper.

Horváth Imre

Forrás: youtube.com

A járványhelyzet is megihlette megyénk csibész rappere, Márkypapa legújabb dalát, amely a Tiszta erővel címet viseli. A dal hangulatos videóklipje már több, mint egy hete látható a videómegosztókon és kifejezetten jó visszajelzést kapott a rajongóktól.

– Nem volt szándékom a vírushelyzetről írni, az ebben a témában készült dalokat erőltetettnek és hatásvadásznak tartom... Mindig is olyan dalokat írtam, ami én vagyok, amit érzek, nem a trendnek akarok megfelelni. Viszont a „Tiszta Erővel”-t valóban a karantén, és a világ jelenlegi helyzete ihlette, egy teljesen más nézőpontból. Nem a kliséket és a már ellőt sablonokat akartam használni, csupán megindult a tollam, és érintette ezt a témát is. Maga a dalszöveg talán eddigi pályám leglassabban megírt szövege, közel nyolc órán át tartott a felvételig. Ha jön az ihlet, akkor fél, vagy egy óra alatt kész a dal, ha nem érzem igazán, akkor abba is hagyom, és előveszem később. Most viszont más volt, végig tudtam mit akarok írni, honnan-hova akarok a dalban eljutni, de nagyon lassan jött minden egyes sor. A klipnél ezt a tudtuk ellensúlyozni, hiszen alig két óra alatt elkészült a felvételtől az utómunkáig, ahogy a WNG Media gyors, precíz csapatától megszokhattuk. Zeneileg folytatom azt, amit a Vér Kötelez-nél elkezdtem, teljesen új vonalas, kis trappes hangzás, de azért meghagyjuk a régi elemeket. A zenét ezúttal a fiatal producer, MRG Beats írta, és a keverést, masterelést is ő követte el, Fogunk még együtt dolgozni, nagyon érzi ezt az új vonalat, és ha így halad, igen neves producer válhat belőle – mondja Márkypapa.

A klipet Miskolc határában egy repcetábla mellett forgatták, vágás nélkül, így igazán látványosra sikerült.

(A borítóképen: Márkypapa)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában