CineFest

2019.08.28. 19:30

CineFest – James Bond Miskolcra jön

Legendás filmszínész kap életműdíjat a CineFesten.

Jelenet az Őfelsége titkosszolgálatában című filmből

Az idén ötvenéves James Bond-remekmű, az Őfelsége titkosszolgálatában gálavetítésére, közönségtalálkozóra és a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál Életműdíját átvenni érkezik Miskolca a nyolcvanesztendős George Lazenby.

Digitálisan felújítva

George Lazenby 1939-ben született az ausztráliai Goulburnben. Miután fiatalon Londonba ment, kétszer nagyon meglepte a világot. Először: ő volt, aki az ismeretlenségből előlépve, a hivatalos James Bond-filmek világában váltotta a szerepben Sean Conneryt. A második alkalom pedig az volt, amikor az Őfelsége titkosszolgálatában című, Peter Hunt rendezte darab 1969-es premierje előtt közölte: hiába kapott összesen hét filmre szerződést, nem játssza el többet őfelsége titkos ügynökét.

A 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál közönsége szeptember 19-én láthatja a Ki látta őt meghalni? című alkotást, másnap az Őfelsége titkosszolgálatában című filmet digitálisan felújítva 4K változatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában