Anno

2024.07.07. 12:00

Lopás miatt állt meg a járat Nyékládházánál

Nem éppen kellemes perceket élt át egy busznyi utas húsz évvel ezelőtt.

Végül meglett a tolvaj

Forrás: Shutterstock

Fotó: lunopark

Egy, az út mentén megállított menetrendszerű autóbuszról kértek segítséget a rendőröktől 2004 júliusának első napjaiban, Nyékládháza belterületén. A rendőrök megérkezéséig senki nem szállhatott fel, de el sem hagyhatták a buszt, írta húsz évvel ezelőtt július 3-i számában az Észak-Magyarország. 

A Miskolc és Tiszaújváros között közlekedő autóbuszjárat utasai többségének oktalan késlekedést okozó tétlen, de feszültségteljes várakozás oka az volt, hogy valaki menet közben lopta meg utastársát, számolt be a részletekről a lap. Kiderült, hogy a megkárosított személy tudta, hogy a buszra szálláskor még nála volt egy bizonyos értéktárgy, hogy pontosan mi, arra nem tért ki a cikk. Menet közben senki nem szállhatott le, ezért a tolvajnak is a kocsin kellett lennie. 

A helyszínre érkező nyomozók rövid idő alatt megtalálták a tolvajt, akit leszállítottak a buszról, majd a Miskolci Rendőrkapitányságon előállították. Ruházatának átvizsgálása során előkerült az utastárstól ellopott értéktárgy. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában