boon.hu video

2024.06.08. 18:14

Egymillió találkozás napja Borsod-Abaúj-Zemplénben is (fotók, videók)

Orbán Viktor miniszterelnök a héten hirdette meg az Egymillió találkozás napját. A kormánypártok ötvenezer aktivistája egymillió embert keresnek fel személyesen a mai nap folyamán. Cikkünk folyamatosan frissül.

Fotó: Batori Peter

A bodrogközi emberek békét szeretnének

Jól mozgósítja a háború vagy béke közötti választás a bodrogközieket és az emberek szívesen fogadták a személyes megkereséseket is. Így összegezte portálunknak eddigi tapasztalataikat dr. Hörcsik Richárd, a térség Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője.

Fotó: Bódisz Attila

A Katowice utca is részese volt az egymillió találkozásnak

Miskolc 1. számú választókörzetének jelöltje, Klinga Dániel maga is a városrész lakója, naponta találkozik az itt élőkkel. 

klinga_daniel001
Trozsák Dávid és Klinga Dániel közösen vettek részt az Egymillió Találkozás Napja mozgósításán 
Fotó: Vajda János

A béke pártján a kiliáni városrész lakói

Dr. Osváthné Kobolák Zsaklin, a Kiliáni városrész önkormányzati képviselőjelöltje a Szinyei utca lakóihoz csengetett be az Egymillió Találkozás Napjának délelőttjén.

 

 


 

Sokan igényelnek mozgóurnát a körzetben

Deák Bárdos Mihály önkormányzati képviselő Miskolcon telefonos egyeztetéssel kezdte a napot, aztán indult el, hogy személyesen is minél több választóval találkozzon és beszélhessen arról, hogy nagy tétje a van a vasárnapi választásnak és fontos, hogy minél többen menjenek el voksolni.

A körzetében közel ötvenen igényelnek mozgó urnát, a bejárás során ennek adminisztrálása is zajlott.

 

 

 

Egymillió Találkozás Napja a perecesi kánikulában

Sebestyén Csaba szerint Perecesen lényeges lenne a közösségi terek felújítása, az utak rendbetétele és a szolgáltatások bővítése, mert a több ezres városrészben mindössze egyetlen kocsma és két bolt áll a helyiek rendelkezésére.

 

 

Miskolc egyik legnagyobb körzetében folyamatosak a találkozások

Dr. Nagy István és felesége örömmel nyitottak ajtót Bajusz Gábornak: jólesett nekik, hogy számít a véleményük. A férfi elmondta a jelöltnek, hogy a Miskolci Egyetem Gépészmérnök Karán volt adjunktus, és megköszönte a látogatást.

bajusz_gabor007
Fotó: Vajda János

A választás tétje óriási, Miskolcon is

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő rengeteg háztartást keresett fel az egymillió találkozás napján.

Csöbör Katalin, Varga Anett és Kozma Istvánné képviselőjelölt

Egymillió Találkozás Napja: Járdánházától Borsodnádasdig

Riz Gábor országgyűlési képviselő számos településen megfordult a választás előtti napon. A miniszteri biztos többek között Borsodnádasdon és Járdánházán is járt, ahol a helyiekkel találkozott, beszélgetett a vasárnapi voksolás előtt.

Fotó: Marosérti Ervin

A miniszterhelyettes is részt vesz a mozgósításban

Tállai András is részt vesz a szombati, egész napos akcióban.

 

Üzent a vármegyei elnök

Ahogy beszámoltunk már róla, vármegyénkben, Miskolcon is elindult szombat reggel a mozgósítás. A munkában résztvevőknek üzent a közösségi oldalán Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Közgyűlés elnöke.

Forrás: Facebook/Bánné dr. Gál Boglárka

A Győri kapuban látogatta meg a miskolciakat Hollósy András és dr. Kiss János (fotók, videó)

Szombat délelőtt Miskolcon is kezdetét vette az az Egymillió Találkozás Napja. Hollósy András, a KDNP önkormányzati képviselője és dr. Kiss János, Borsod-Abaúj-Zemplén 2. választókerületének országgyűlési képviselője személyesen keresték fel a választókat a Győri kapuban. 

Kiss János, Hollósy András, Egymillió találkozás napja
Fotó: Batori Peter

Miskolcon is szavazásra buzdítanak (fotók, videók)

Miskolcon is elkezdődött a mozgósítás már szombat reggel. Molnár Péter önkormányzati képviselőjelölt is telefonos egyeztetéssel kezdte a napot, melyen az elért miskolci választópolgárokkal a béke fontosságáról beszélt hazánkban és persze egész Európában. 

Fotó: Batori Peter

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában