Változás egy cég életében

2024.06.19. 14:41

Bokik: Újabb sikertörténet

A bemutatkozási lehetőségeknek az üzleti haszna az elkövetkező hónapokban mutatkozik meg.

Szabados Gyula és Balogh Petya. A felvétel a „Turbófeltöltés cégvezetőknek” című tanfolyamon készült

A Bokik 2020-ban kapcsolódott be a LIFE-IP North-HU-Trans projektbe, amelynek célja a Mátrai Erőmű Zrt. dekarbonizációs (szénkivezetési) folyamatainak előkészítése és megvalósítása. Ennek a kilencéves, 22 konzorciumi partner részvételével zajló programnak fontos eleme a 2021-ben indult mentorprogram, amelynek egyik miskolci sikertörténetéről számolhatunk be.

Mentorálás

Az említett mentorálási folyamat részeként kamaránk különböző díjmentes szolgáltatásokat biztosít a résztvevő vállalkozások számára, így többek között külföldi és hazai kiállításokon való megjelenést, külföldi kiállítás látogatást, képzéseket, marketing és egyéb tanácsadások nyújtását. Ennek a programnak az egyik sikertörténete a Green Team Kft. áprilisi bemutatkozása a budapesti Construmán, a közép-kelet európai régió kiemelkedő építőipari, épületgépészeti és lakberendezési kiállításán. A miskolci székhelyű vállalkozás vízelfolyás figyelő szerkezetét ajánlotta a vállalkozások és a magánszemélyek figyelmébe a Bokik által támogatott standon. 

Szabados Gyula, a cég ügyvezetője a szerkezetről elmondta, beépítése biztonságot nyújt az esetleges csőtörésből adódó károk csökkentéséhez. Az eszközt a vízóra után kell beszerelni, a jeladó dobozt pedig a lakáson belül kell elhelyezni. A találmány iránti érdeklődést mutatja, hogy a kiállításon egy építészmérnök youtuber bemutatkozó interjút készített Szabados Gyulával. Ez a kisfilm mára már túl van a 14 ezres megtekintésen. Ennek a videónak köszönhető, hogy a Green Team Kft.-t meghívták a „GREEN TECH Zalaegerszeg Szakkiállítás és Konferencia” elnevezésű rendezvényre. Itt újabb filmes bemutatkozásra nyílt lehetőségük: a Kék Bolygó TV készített riportot az ügyvezetővel. „Ezeknek a bemutatkozási lehetőségeknek az üzleti haszna az elkövetkező hónapokban mutatkozik majd meg, de komoly sikernek tartjuk, hogy a szakma ilyen élénk érdeklődést tanúsít a szerkezetünk iránt. Bízunk a kedvező folytatásban” – mondta végezetül Szabados Gyula.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában