Helyi közélet

2024.06.25. 14:00

Aranylakodalom Kazincbarcikán (képekkel)

Nem véletlen, hogy az 50. évforduló a legértékesebb nemesfém, az arany után kapta a nevét, hiszen ez fejezi ki leginkább egy fél évszázadon át tartó kapcsolat ritkaságát és értékét.

Boon.hu

Kazincbarcika Város polgármestere is köszöntötte az "ifjú" párt

Fotó: Oláh Tímea

Jakab Vince és felesége Jakab Vincéné, Manyi 50 éve házasok. Az elmúlt évtizedekben sok mélységet és magasságot éltek meg együtt, ami még inkább megerősítette a kapcsolatukat. Nem csak a szerelmet, hanem a hosszan tartó szerelmet és a köztük lévő mély köteléket ünnepelték családjuk és népes baráti körük társaságában.

Az eseményen a fiatalabb gyermekük felesége mondta a köszöntőt:

– 50 év az fél évszázad. Öröm beszélni erről a párról, akik nemcsak egymás mellett élték az elmúlt éveket, hanem mindenben kiegészítették egymást. Manapság a kapcsolatok annyira törékennyé váltak, így öröm, amikor ilyen példaértékű házasságot láthatunk 

– hangzott el a beszédben.

A vicces, megható, olykor szomorú emlékek felidézése néha mosolyt, néha könnyeket csalt az arcokra. Arra, hogy az igen újra igen lenne-e ötven év után, egyértelmű választ adott Vince és Manyi is. A jelenlevők tréfásan újra áldásukat adták a párra, akik még hasonló évtizedeket szeretnének eltölteni egymással. Az ünnepi alkalmon tiszteletét tette Szitka Péter, a város polgármestere, aki szintén elhalmozta jókívánságaival a házaspárt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában