Ünnep

2024.06.13. 12:00

Apák napja lesz vasárnap Bükkszentkereszten

Magyarországon június harmadik vasárnapján ünneplik az apákat. Bükkszentkereszten egy olyan programot állítottak össze június 16-ra, ahol a család minden tagja hasznosan töltheti el az idejét, majd a vasárnapi ebédnél összegyűlve együtt ünnephetik meg az apákat.

Szoros kapocs alakul ki apa és gyermekei között

Forrás: Shutterstock

Fotó: Halfpoint

Bükkszentkereszten apák napi programmal várják az érdeklődőket június 16-án, vasárnap délelőtt.  A nap főszereplői, az apukák laza, kellemes túrára indulnak a "Valahol a rengetegben..." /Tematikus túrák Zsoltival túravezetőjével. A gyerekek ajándékot készítenek az apukájuknak a Bükki Mesék-kel. Az anyukák részt vehetnek a Bükki Napsugár Natúrkozmetikum bemutatóján és az Újhold Háza erdőmerülésén. A program végén a Bükki Ízek Vendégasztalnál kedvezményesen elfogyasztható egy családi ebéd. Az alkalomhoz illő szeretetkapunál bónuszként egy fotó készül emlékbe. Regisztrálni szombatig lehet a +36307795688-as telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában