Vásároztak

2024.05.13. 18:30

Sikere volt a Gömör Exponak Putnokon (fotókkal)

A putnoki sportcsarnokban és a létesítmény külső részén a rendezvény alatt több ezren megfordultak.

Számtalan program, szórakozási lehetőség várta a vásárra látogatókat

Fotó: ME

Két napon keresztül számos könnyűzenei program és egyéb érdekességek várták mindazokat, akik ellátogattak az idei Gömör Expóra. A térség legnagyobb gazdasági eseménye és vására ezúttal is valamennyi korosztály számára kínált szórakozási lehetőséget. A putnoki sportcsarnokban és a létesítmény külső részén a rendezvény alatt több ezren megfordultak, ebből is látszik, hogy Gömörben mekkora igény van a rendezvényre.

Közösség és kapcsolatépítő

– A tradicionális gömöri rendezvényünk már több évtizedes múltra tekint vissza, és örömmel jelenthetjük ki, hogy az elmúlt évek alatt mindig sikerült bővíteni és változatossá tenni a fesztiválunk jellegét - összegezte tapasztalatait Tamás Barnabás, Putnok polgármestere. - Közösség és kapcsolatépítő szerepe van a térségben jelenlévő és a határon túlnyúló cégek és szervezetek számára. Minden évben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden korosztály számára változatos és minőségi programokkal tudjunk kedveskedni az  itt élő és a térségből ide látogató vendégek számára. Bízunk benne, hogy az idei fesztiválunkkal sok-sok maradandó és kellemes emléket tudtunk szerezni a putnokiaknak és a térségből hozzánk látogató vendégeknek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában