boon.hu video

2024.04.22. 10:00

Zojáért futottak Szerencsen is (fotókkal, videóval)

Harmadik alkalommal szervezett jótékonysági futást a miskolci Supersum Közhasznú Alapítvány azzal a céllal, hogy egy tűzoltó gyermekének segítsen a gyógyulásban.

Zojáért futottak Szerencsen

Forrás: Dojcsák Dávid tűzoltó százados

Tavaly előtt Miskolcon, a múlt évben Tiszaújvárosban, idén pedig Szerencsen állhattak rajtvonalhoz azok, akik hozzá szerettek volna járulni a nemes kezdeményezéshez. 

A mostani rendezvény az egyik encsi tűzoltó, Hegedűs István kislánya, Zoja miatt szerveződött, hogy a nevezési díjakból befolyó összeggel támogassa a családot.

Hogy Zoja minél teljesebb életet élhessen, több mint ezren neveztek a futásra, emellett egyéni adományok is érkeztek szép számmal az alapítvány Zoja részére elkülönített számlaszámára.

Forrás: Supersum Közhasznú Alapítvány

Összefogtak Zojáért

Az igazgatóság közreműködésével, sportolók, válogatott játékosok és sportegyesületek felajánlásainak köszönhetően egy nagyszabású licitet sikerült lebonyolítani, amelynek a célja szintén a család támogatása volt. Németi Gergő tűzoltó százados, a Mezőcsáti Katasztrófavédelmi Őrs parancsnoka és néhány barátja pedig 100 kilométert gyalogolt Kassától Miskolcig, hogy minden egyes megtett kilométerrel támogatást gyűjtsön a Hegedűs család legkisebb gyermekének.

A futást tombolasorsolás követte, amelyen a résztvevők juthattak értékes nyereményekhez. Az egész országot megszólító jótékonysági akción befolyt összeget az április végéig tartó gyűjtés lezárása után adják majd át Zoja családjának.

Ennyien futottak Zojáért, nézze meg a videót:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában