Kubában járt a család

2024.04.26. 17:00

Őszinte vallomást tett Rubint Réka

A fittnesz lady a Mokka vendégeként mesélt érzéseiről.

Rubint Réka és párja, Schobert Norbi

Forrás: BORS

A Schobert család hetei szinte folytonos utazással teltek nemrég. Kubai edzőtáboruk után ugyanis szinte egyből Spanyolországba, Barcelonába vették az irányt, hogy ott megünnepeljék Norbi 53. születésnapját. Ezekről az élményeiről mesélt ma reggel a TV2-ben a Mokka vendégeinek – a stúdióban őszinte vallomást is tett. Elárulta, 

nagyon szeretek élményt adni, mert egy táskát, egy pénztárcát, egy cipőt ellophatnak tőled, de amikor élményt gyűjtesz azt senki nem tudja.

Hozzáfűzte: a vendégeim azt mondják, hogy valami történt velem ott Kubában, visszatért Rékába az elveszett Réka-energia. Azt mondják a delfinekkel való úszás megváltoztatta. Mint mondta, habár sokan figyelmeztették, hogy Kubától ne várjon sokat, mert koszos és nincs ellátás, ő bármikor vissza tudna menni oda, annyira élvezte Havannát és Varaderót. Úgy érezte ott magát ugyanis, mint aki visszatért a gyerekkorába – Réka Kazincbarcikán nőtt fel – a régi típusú autókat látva pláne úgy, hogy internet elérhetősége sem volt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában