Választás 2024

2024.04.15. 21:36

„Itt az idő Miskolcot újrapozícionálni”

Tóth-Szántai József a kormánypártok támogatását élvező civil jelölt, a választásokról és a jövőbeli városról beszélt a Miskolci Polgári Esten.

Ujlaki Attila

György-Horváth Zsuzsa Tóth-Szántai József miskolci polgármesterjelölttel beszélgetrtt

Fotó: Vajda János

Miskolc a Bükk városa, ezért fontos, hogy a korábbi vas és fém helyett a természet közelségét hozzuk be a városba– mondta Tóth-Szántai József, a Pont Mi Lokálpatrióták Egyesület - a Fidesz és a KDNP által is támogatott - civil miskolci polgármesterjelöltje a hétfőn megrendezett Miskolci Polgári Esten. 

A polgármesterjelölt a város jövőjéről beszélgetett György-Horváth Zsuzsannával egyben kiemelte: a városban változásra van szükség. 

„Azt láthattuk, hogy az elmúlt öt évben nem volt gazdája a városnak, így hanyatlásnak indult” – mutatott rá. Arról is beszélt, hogy a kohászat kivonulása után nem pozícionálták újra Miskolcot, amelyre most nagy szükség van. „Minden egyes turisztikai desztinációt ki kell használni és a természetközeli szemlélethez kell közelebb hozni, hogy egy fejlődő és fenntartható városban éljenek a miskolciak” – fogalmazott. 

Tóth-Szántai József sarkalatos pontként emelte ki a közbiztonság és a közrendhelyzetét, valamint a fiatalok helyben tartását is. „Fontos, hogy a tömegközlekedést helyzetét is javítsuk a jelenleginél” – hangsúlyozta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában