Választás 2024

2024.04.12. 10:47

Civil indulók Kazincbarcikán

A kazincbarcikai Városvédők Egyesülete bejelentette a polgármester- és az önkormányzati képviselőjelöltjeit.

Boon.hu

Felsősor: Orosz Csaba, Kovács József István, Mérten János Alsósor: Pogány István, Kalanovicsné Fábus Éva, dr. Séllyei Erzsébet, Szabó Ilona, Bodnár Katalin

Forrás: Városvédők Egyesület

„Nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem: a Városvédők Egyesület Kazincbarcikán mind a nyolc egyéni választókerületben indít jelöltet. Valamennyien a lakóhelyünk szerinti körzetben mérettetjük meg magunkat. Társaim mind alázatos, tenni akaró emberek”

 – írta portálunknak eljuttatott közleményében Mérten János, a Városvédők Egyesület polgármesterjelöltje.

„A jelenlegi autokrata városvezetés elfoglalta, és a saját céljaik szerint használják fel a város erőforrásait. Az önkényes és hatalmi pozícióból végzett vezetői munkát cseréljük le a mások véleményét is figyelembe vevő, a lakosságot partnerként kezelő együttműködésre.

A váltásra azért van szükség, hogy a város lakossága újra kézbe vegye a helyi közügyeket, és az itt élők igényeinek megfelelő mederbe terelje a város jövőjét. Azok a fejlesztések valósuljanak meg, amelyeket a város lakossága kíván!

Célunk, hogy Egymással, Önökkel, partnerként együttműködve, egy jól működő, virágzó, emberközpontú várost építsünk. Munkánkat nem hatalmi pozícióból kívánjuk végezni, hanem mások véleményének figyelembevételével.

Induljunk el azon a közös úton, melynek célja egy innovatív, gondoskodó város megteremtése, ahol az Önök véleményei, javaslatai számítanak a helyi politikában, beépülnek a képviselőtestület döntéseibe” – áll a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában