Önkormányzati választás 2024

2024.02.05. 12:36

Újabb polgármesterjelöltet jelentettek be Miskolcon

A civilként induló Tóth-Szántai Józsefet támogatja a polgármesteri székért induló versenyben a Miskolcért tenni akaró emberekből alakult Pont Mi Lokálpatrióták Egyesülete.

Boon.hu

Tóth-Szántai József

„Úgy gondoljuk, Miskolc számára már minden pillanat számít. Ha a városvezetők a 21. század problémáira továbbra is csak 20. századi válaszokat adnak, menthetetlenül a múltban ragadunk, elveszítjük a város életerejét. Meggyőződésünk, hogy jelöltünk, Tóth-Szántai József lendületes, újszerű gondolatokat tud behozni a városvezetésbe.

Képviselni tudja azt a közös nevezőt, azt a szakmailag megalapozott programot, amivel mi, civilek, lokálpatrióták egyetértünk, és a pártok érdekeiket hátrább sorolva, ciklusokon át támogatni tudják Miskolc fejlődése érdekében."

Tóth-Szántai József újságíró, a Nívó-díjas miskolci Rádió M főszerkesztője, cégvezető, a Helyi Rádiók Országos Egyesületének elnökségi tagja. Tősgyökeres miskolci, két huszonéves gyermeket nevel.

„Én magam is nosztalgiával gondolok vissza azokra az időkre, amikor középiskolásként az LKM-ben voltam nyári gyakorlaton. Azóta viszont felnőtt egy generáció, aki egészen másképp él, gondolkodik. A gyerekeim azt tanítják nekem, hogy a régi Nagy-Miskolc nosztalgiája helyett gondolkodjunk inkább arról, hogyan használjuk a mesterséges intelligenciát a város működtetésében. Engedjük el és zárjuk le végre a Miskolc megítélését máig nyomasztó 20. századot, és kezdjünk el szabadon, újszerűen gondolkodni. Egyetértek a fiatalokkal: ez itt már a 21. század. Amire vágyunk, nem a múltban van, hanem közös jövőnkben, amit mi, miskolciak közös egyetértésben alakíthatunk” – vallja Tóth-Szántai József.

Tóth-Szántai József (Miskolc, 1970.07.12.) újságíró, rádiós műsorvezető, a helyi kereskedelmi rádiózás egyik úttörője, vállalkozó, cégvezető. A rádiós szakma iránti elhivatottsága, alázata, Miskolc iránti hűsége megkérdőjelezhetetlen. Hangját csaknem harminc éve ismerik a miskolciak – írják róla.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában