Választás 2024

2024.02.15. 19:11

A Fidesz Tóth-Szántai József polgármesterjelöltet támogatja Miskolcon

A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselői csütörtökön este jelentették be a hírt.

Ujlaki Attila

Tóth-Szántai József

Fotó: Ádám János

Választási szövetségre léptünk a miskolci civilekkel – jelentették be Csöbör Katalin és dr. Kiss János kormánypárti országgyűlési képviselők közösségi oldalukon.

Abban is megállapodtunk, hogy közös polgármesterjelöltet állítunk, Tóth-Szántai Józsefet, aki a mai napon elnyerte a Fidesz tagság bizalmát

– húzták alá. Ismeretes, hogy február elején jelentette be a Pont Mi Lokálpatrióták Egyesülete, hogy Tóth-Szántai Józsefet indítják a 2024-es önkormányzati választáson polgármesterjelöltként. A politikus portálunknak adott interjújában arról beszélt, hogy öt fontos terület van, amiben azonnal lépni akar: a tömegközlekedés, a közbiztonság, a köztisztaság, a belváros rendbetétele és a diósgyőri vár befejezése.

Tóth-Szántai József (Miskolc, 1970.07.12.) újságíró, rádiós műsorvezető, a helyi kereskedelmi rádiózás egyik úttörője, vállalkozó, cégvezető. A rádiós szakma iránti elhivatottsága, alázata, Miskolc iránti hűsége megkérdőjelezhetetlen. Hangját csaknem harminc éve ismerik a miskolciak – írják róla.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában