Végeztek

2024.02.02. 18:30

Esküt tettek a lánglovagok

Tíz frissen végzett tűzoltót köszöntött péntek délelőtt a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatója Miskolcon.

A tűzoltóképzés végzős hallgatói tegnap tettek esküt és hagyták el az iskolapadot. Macz János Zsolt tűzoltó ezredes gratulált a sikeres tanulmányokhoz, egyben biztosította az új kollégákat arról, hogy a szervezetnél minden lehetőség adott a további szakmai fejlődéshez és előremenetelhez. Felhívta a figyelmet az egyéni felkészültség fontosságára, amely elengedhetetlen az eredményes csapatmunkához, hiszen a beavatkozások során együtt kell megoldani a feladatokat.

Fotó: Dojcsák Dávid

A frissen végzett tűzoltók közül többen említették, hogy a kiszámíthatóság, a szolgálat utáni szabadidő, az egyenruha, továbbá a családi hagyományok ápolása miatt választották ezt a hivatást.

Fotó: Dojcsák Dávid

Új kollégáink Miskolcon, Ózdon, Szendrőn, Aggteleken, Mezőkövesden, Encsen, Göncön és Tolcsván állnak szolgálatba - tájékoztatott katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában