Születésnap

2024.02.26. 16:46

60 éves a Fazekas: csodaszép film készült az iskoláról (videóval)

Elkészült a várva várt videóklip, melyet a Fazekas 60 éves jubileumi évében forgattak. A kisfilm "Éld át a csodát! - FAZEKAS 60" címet kapta.

Bónusné Nánási Regina

Az iskola apraja-nagyja kivette a részét a munkából.

Forrás: Fazekas/youtube

Az ötletgazda-rendező Kascsák Viktória drámatanár régi nagy álma volt egy klip forgatása a Fazekas iskoláról. Az előkészületek még tavaly ősszel kezdődtek, de a végső simításokra ezidáig várni kellett.

„A videóban lehetőségünk volt megmutatni a sokszínűségünket. Pedagógiai hitvallásunkat tükrözi a dalválasztás is, ”Álmodd meg a csodát!”. Tehetségpontként feladatunk, hogy szárnyakat kapjanak azok a tanulóink, akik mernek nagyot álmodni és a megálmodott csodák elérését pedagógusként támogatni. A megvalósításhoz természetesen szükség volt egy támogatói szülői csapatra, fáradhatatlan gyerekekre, lelkes kollégákra. Talán ebben a diák-tanár-szülő szoros szövetségben, együttműködésben rejlik a Fazekas sikere.” - mesélte Kascsák Viktória.

Az iskola apraja-nagyja premier előtti vetítésen nézte meg a filmet. Február 26-tól pedig bárki számára megtekinthető, íme:

Akik nélkül nem jött volna létre a klip:

-Rendező: Kascsák Viktória
-Kis Alicia felvételvezető
-Ficsór Máté operatőr
-Váradi Máté operatőr, vágó
-Sajó Tamás stúdiófelvétel
-Varga Andrea ének
-Vajda Éva ének
-Vízi Viktor ének
A lelkes kollégák:
-Gulyás Szabina ének
-Kolozsi Balázs ének
-Ecsediné Balog Eleonóra zongora
-Vihula Mihajlo gitár
Régi diák:
-Sajó Marcell dob
A Fazekas jelenlegi diákjai, növendékei és tanárai.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában