boon.hu PODCAST

2024.01.08. 20:00

Sorsod Borsod – Bánhidi Lilla a Púder nélkül vendége

A Borsod Online podcast-je hétfőn este a Púder nélkül. Ritka vagy kiemelkedő női foglalkozásokról, példaértékű sorsokról, utakról és szerepekről, nyíltan és őszintén, púder nélkül beszélget Póczos Nikolett aktuális vendégével.

Póczos Nikolett

Bánhidi Lilla Póczos Nikolett vendége

A sorozatban olyan példaértékű nőket ismerhetünk meg, akik szorgalmukkal, helytállásukkal, munkájukkal kivívták szűkebb vagy tágabb környezetük elismerését, mégsem vágytak vagy kerültek önszántukból reflektorfénybe. A Púder nélkül 2024 második vendége, Bánhidi Lilla.

Bánhidi Lilla

Vármegyénk ihlette meg Bánhidi Lillát, aki egy regionális krimi helyszínéül választotta Miskolcot és annak környékét. Az írónő az alkotás folyamatáról, az előkészületekről és a leadási határidő ösztönző erejéről is beszélt Póczos Nikolettnek. Bánhidi Lilla véleménye szerint könyvének sikere abban áll, hogy a helyiek szívét szólítja meg és szóhasználatában, humorában a borsodi emberek tudnak vele azonosulni. 

Az írónő már a folytatáson dolgozik, melybe olvasótáborát is bevonja, de hogy hogyan, az a podcast-ből derül ki.

Még több podcast a Boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában