Síbörze

2024.01.13. 14:35

Hó nincs, sífelszerelés van - fotókkal

Olyan szakemberek is részt vettek a börzén, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a síelés terén, így megfelelő javaslatokkal látták el az érdeklődőket Miskolcon.

Ujlaki Attila

A felszerelések tárháza volt

Fotó: Bujdos Tibor

Síbörzét rendeztek szombaton Miskolcon a Bársony János Római Katolikus Általános Iskola aulájában. Sí és snowboard felszerelések nagy választékával, védőfelszerelésekkel, kiegészítőkkel és tanácsadással várták a szervezők az érdeklődőket. A síelési szezon előtt állók számára, akik még nem rendelkeznek saját felszereléssel, vagy éppen frissíteni szeretnék a régit, a síbörze kiváló lehetőség volt a megfelelő felszerelés beszerzésére. 

Több börzét is rendeznek 

„Sífelszerelések, snowboard felszereléseket árulunk illetve, ha valakinek szüksége volt tanácsadásra azt is megkaphatta” – nyilatkozta a boon.hu-nak Rádai Ferenc az esemény szervezője. Azt is elmondta, hogy általában négy ilyen börzét tartanak a szezonban.

„Decemberben egyet, januárban kettőt és még februárban is egyet tartunk, a tapasztalatunk az, hogy a legnagyobb érdeklődést a januári börzék iránt mutatják a vásárlók” – mutatott rá. 

Portálunk is a helyszínen volt és a tapasztalatunk az volt, hogy nagyon sokan érdeklődtek az esemény iránt. „Több üzlet egyszerre volt jelen a börzén, így mindenki megtalálhatta a számára szükséges felszerelést” – mutatott rá. Az online vásárlás során nehéz megítélni, hogy egy sífelszerelés illeszkedik-e hozzánk, kényelmes-e, vagy éppen megfelelően teljesít. A síbörze lehetőséget ad arra, hogy személyesen próbálhassuk fel a kiválasztott felszereléseket, és bizonyosodjunk meg arról, hogy minden méretben és stílusban találunk olyat, ami tényleg megfelel az igényeinknek. 

A szezon már tart 

Berta András az esemény egyik résztvevője elmondta portálunknak, hogy a szezon már zajlik. „Ilyenkor többen érdeklődnek és nemcsak felszerelést kaphatnak, hanem tanácsadással is ellátnak mindenkit a szakértők” – húzta alá. Hozzátette: olyan szakemberek is részt vesznek a börzén, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a síelés terén. „Ők szívesen osztják meg tapasztalataikat, tanácsaikat, és segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb felszerelést az adott síterep és körülmények alapján” – mondta. 

Kipróbálhatóak és megfizethetőek 

Egy másik érdeklődő azt mondta portálunknak, hogy azért tartotta fontosnak, hogy ellátogasson mert megfizethetőbben jut hozzá kiegészítőkhöz. „A sífelszerelések ára gyakran meglehetősen magas, és nem mindenkinek futja vadonatúj felszerelésekre. A síbörze kiváló alkalmat teremt arra, hogy megfizethető áron juthassak hozzá minőségi sífelszerelésekhez” – mondta Nagy Bence. Hozzátette: a tavalyi alkalomra is ellátogatott és idén Ausztriába terveznek menni síelni a családjával január végén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában