Változott a menetrend

2024.01.10. 12:00

Kevesebb utas, kevesebb buszjárat Kazincbarcikán

Január 1-jétől Kazincbarcikán kevesebb helyi buszjárat közlekedik - olvasható a Volánbusz oldalán. Tájékoztatásuk szerint a megszűnt helyi járatok helyett helyközi autóbuszok közlekednek a város területén, amelyek meghosszabbított útvonalon, illetve a vasútállomás érintésével közlekednek. A regionális autóbuszok helyközi menetjeggyel vagy bérlettel vehetőek igénybe.

A Volán autóbusz pályaudvaron, Miskolcon.

Fotó: Ádám János

A MÁV-Volán-csoport nyár óta már többször jelezte, hogy az új vármegye- és országbérletek annyira népszerűvé váltak, hogy a hó eleji vásárlások jelentősen felülmúlták a korábbi hónapok bérletértékesítéseit, olvasható a Kolorline oldalán.  Az utasok azóta a helyközi közlekedésben résztvevő autóbuszokat szívesebben veszik igénybe, így jelentősen csökkent az utazók száma a helyi menetrend szerint közlekedő autóbuszokon. Emiatt Kazincbarcika közigazgatási területén a helyi közösségi közlekedés menetrendje 2024. január 1-től jelentős mértékben megváltozott

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában