Kötetbemutató

2024.01.28. 14:00

A napos B oldal szerzője Mezőkövesden

„A napos B oldal – Van élet a 40 után” című kötetét mutatta be Jakupcsek Gabriella a Rózsa Liget Rendezvényközpontban Mezőkövesden.

Boon.hu

Forrás: Mezőkövesd.hu

– A könyvet nyilvánvalóan az hozta előtérbe, hogy én magam is betöltöttem azt a kort, amikor az ember elkezd azon gondolkozni, hogy hogyan éljünk tovább és miként lehet ebből a legtöbbet kihozni. Ez a hatodik könyvem és általában mindig arról írok, ami éppen foglalkoztat, vagy azokról a jelenségekről, amit éppen látok magam körül – mondta Jakupcsek Gabriella a kötet megszületéséről. 

Annak, hogy napos legyen a B oldal, van egy lelki és egy fizikai része, amiken lehet és kell is változtatni, hangsúlyozta a könyv szerzője, aki hozzátette, hogy nem irigykedni kell másokra, ugyanis mindenki tehet azért, hogy jobb legyen és ha ez sikerül, akkor meg fog változni az élete. A könyv mottója önismeret és derű, melyek fontos szerepet töltenek be a napos oldal kialakításában, tette hozzá.

Derű kell az élethez

– Véleményem szerint derű nélkül nem lehet hozzáállni az élethez, nem lehet mindig arra mutogatni, hogy mi történik a külvilágban, ezt belül magunknak kell megteremteni. Az önismeret mindennek a kulcsa. Az emberek többsége menekül önmagától és próbálja külső körülményekre fogni azt, ahogy él. Az önismeret tanulható, ezt sohasem késő elkezdeni, a könyv pedig arról szól, hogy hogyan kezdjük el – emelte ki Jakupcsek Gabriella, aki elmondta, hogy nem csak 40 év feletti nőknek szól a kötet, ugyanakkor a negyvenesek már értik azt, hogy miről van szó, mert 40 éves kor fölött már olyan dolgok történnek velünk, melyek jelzik az idő múlását.

Az aktuális könyvbemutató mellett a szerző első öt kötetéről is szó esett, emellett például a televíziózás kulisszatitkairól is beszélt a jelenlévőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában