Közös vásárlás

2023.11.18. 17:01

Sok gyermek elkísérte szüleit az ősz végi bababörzére

Miskolc - Már kora délelőtt is nagy volt a nyüzsgés az Ady Endre Művelődési Ház gyermekruhavásárán.

Detzky Anna

Fotó: Ádám János

Több kisgyermekes anyuka, nagymama és édesapa választotta családi programnak a Baba- és gyermekruhák, játékok börzéjét az Ady Endre Művelődési Házban szombat délelőtt. A lehetőség hiánypótló, hiszen amellett, hogy olcsóbban lehet itt hozzájutni a termékekhez, a csereberére is lehetőség nyílik.

- Másodszorra rendezünk idén bababörzét az Ady művelődési házban. Minden hónapban igyekszünk egy szombati napot ennek szentelni. Már az első alkalommal is nagyon sokan jöttek. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy rengeteg az olcsó gyermekruha. Leginkább szezonális, most főleg téli viseletet kínálnak árusaink kislányoknak és kisfiúknak. Sőt a cserétől sem zárkóznak el, ha valaki jó minőségű, de már kinőtt darabokat hoz – nyilatkozta szerkesztőségünknek Bazinné Orosz Anita rendezvényszervező. - Árusításhoz asztalt lehet foglalni az asztaljegy megvásárlásával, amire előzetesen nyitvatartási időben az ügyfélszolgálaton nyílik lehetőség. Úgyhogy várjuk a kedves vásárlókat és árusokat ugyanide majd legközelebb is, december 16-án szombaton 9-től 12 óráig!

Alig használtat keresnek

Néhány anyukával szóba elegyedtünk, akik elmondták, hogy miért szeretik a bababörzét.

- Már egyszer jártunk itt, mert a környéken lakunk, és tudjuk, hogy ezen a vásáron lényegesen olcsóbban vásárolhatunk babaruhákat mint egy boltban, ezért jöttünk most is el. Éppen ebben a pillanatban érkeztünk a nagymamával és a kislányommal – mondta el érdeklődésünkre Belinszkyné Vass Virginia. - Van egy 4 hónapos öcsike, és neki szeretnénk jó állapotú, fiús tipegőt venni, mert úgy nő, mint a gomba. Ezenkívül a nagyobb most kezdett el legózni, úgyhogy főleg azt és más építőjátékokat keresünk neki. A lányom nagyon szeret vásárolgatni, szívesen pakolászik, úgyhogy számára csupa öröm, hogy velem tarthat. Biztos vagyok benne, hogy találunk majd mindenből megfelelőt, mert legutóbb is így volt.

- Diósgyőrben lakom, így már jártam itt az előző alkalommal és találtam olyasmit, ami megtetszett. Most a nagyobb, hamarosan 4 éves lányomnak szeretném a szükséges ruhákat beszerezni. Úton van a második baba, így számára is keresgélek – osztotta meg velünk Zoltán Zsuzsanna. - A börzén árusított gyermekruhák még alig használtak, és jobban megéri ezeket megvásárolni, mint újat venni mindenből. Ilyenkor mindig viszek haza valami apróságot, ezért a játékokat is megnézem, mert a karácsony szintén közeleg. Nagyon szeretjük az építőjátékokat, a puzzle-öket, és a babázás még a nagy kedvencünk, ezért főleg ezek közül válogatunk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában