Ünnepvárás

2023.11.27. 16:01

Karácsonyi álom a miskolci Mexikóvölgyben - Fotókkal

Miskolc - Ünnepi díszkivilágítással várja vendégeit a 30 éves Diósgyőri Party-Service.

Több mint tízezer égő és tíz karácsonyfa várja más ünnepi díszek mellett a közönséget a Mexikóvölgyben a következő időszakban. A parkban fénylő óriásdíszek, kivilágított szán, angyalka gyönyörködtet és egy karácsonyi hangulatú szelfikeret is rendelkezésre áll.

Már hónapokkal ezelőtt elkezdődött a készülődés az év végi időszakra a Mexikóvölgyben. Az óriásdíszek a parkba hegyaljáról érkeztek. A protokolláris házi ünnepségen Veres Pál, Miskolc  polgármestere kapcsolta fel a látványos világítást. A sátorban a mikulásvárás hangulata uralkodik.

A varázslatosan kivilágított és karácsonyi díszekben pompázó Mexikóvölgybe négy alkalommal is betér a Mikulás krampusza kíséretében és ajándékcsomagokat visz a gyerekeknek: december 2.,3.,9.,10. napokon 12-20 óra között érkezik a fehérszakállú, akivel egy retro vagy egy modern "szobában" beszélgethetnek a legkisebbek.

Az ünnepi időszak elteltével jubileumi évet kezd a Diósgyőri Party-Service a Mexikóvölgyben. Egy házi színpadot is felállítanak a parkban, hogy kiselőadásokkal, színházi produkciókkal pezsdítsék fel a közösségi életet a vendéglátóhelyen. A korábban bejáratott hétvégi gasztro programok pedig folytatódnak: januárban disznótoros, februárban kocsonya, márciusban borácsos napra készülnek a háziak. és áprilisban sem marad el a közkedvelt grillezés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában