Jó tudni!

2023.11.01. 07:00

Így lesznek nyitva a temetők az ünnepen

A Miskolc önkormányzatához tartozó temetők október 31-én és november 1-jén reggel 8-tól este 9-ig lesznek nyitva. November 2-ától visszaállnak a téli üzemmódra, ami reggel 8-tól délután 5-ig teszi lehetővé a látogatást.

Boon.hu

A parkolók hamar megtelnek

Fotó: Bujdos Tibor

A római katolikus Mindszenti temető este 8 óráig tart nyitva, s csak november 2-án tér vissza az este 6-os záráshoz. A református Deszkatemető márciusig reggel 8-tól délután 4-ig nyitja ki kapuit a látogatók előtt, ezalól egyedül november 1-je kivétel, amikor is már reggel 6-tól késő este 9 óráig tart nyitva. 

A görömbölyi görögkatolikus temetőben egész évben bármilyen időpontban felkereshetik hozzátartozóik sírját a látogatók. A Mindszenti evangélikus temetőnél is változik a nyitvatartási rend, de éppen fordítva: míg szeptember 1-jétől délután 5-ig van nyitva, október 31-én reggel 8-tól csak délután 3-ig, november 1-jén szintén reggel 8-tól délután 2-ig, és november 2-án pedig már csak délelőtt 9-től délután 2-ig látogatható.

Így parkolhatunk 

November 1-én a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni, fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes lesz a parkolás. Az Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök téri mélygarázsban az általános rend szerint kell fizetni.
Több temető környékén is ingyenes a parkolás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában