Beszélgetés

2023.11.27. 16:00

A klímaváltozás lesz a CÖF Klub Miskolc programjának témája

A rendezvényen Prof. Szarka László akadémikussal előadását követően dr. Lengyel Attila, a CÖF Klub Miskolc tiszteletbeli elnöke beszélget a közönség bevonásával.

Lengyel Attila, a CÖF Klub Miskolc vezetője

Fotó: Bujdos Tibor

Mennyi? Mi mennyi? Értelmezzük a klímaváltozást címmel rendez beszélgetést a A Civil Összefogás Fórum Miskolci Klubja november 30-án, délután 5 órától Miskolcon, a Tudomány és Technika Háza klubtermében. A rendezvényen Prof. Szarka László akadémikussal előadását követően dr. Lengyel Attila, a CÖF Klub Miskolc tiszteletbeli elnöke beszélget a közönség bevonásával. Szavalattal közreműködik: dr. Jacsó Pál a CÖF Klub Miskolc ’BÖLCSEK’ tagja. 

A rendezvény A CÖF Klub Miskolc a Létkérdéseink sorozatában azokat a problémaköröket járja körbe, amelyek a jövő generációjának, gyermekeinek, unokáinak a Földön való életben maradási esélyeit korlátozhatják. A rendezvény az ÉLETFA Társadalom- és Környezetkultúra Alapítvánnyal, az ÉLETMŰTÁRS Művészeti és Civilitikai Egyesülettel, a Miskolc Utcáin platformmal, az 1956-os Vitézi Baráti Társasággal együttműködve jön létre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában