Felújítás

2023.10.22. 18:03

Tiszaújvárosi fürdő: Három hét szünet volt, de már nyitva

A Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőnek sok vendége volt a közel 3 hét szünet után. A 25 éves komplexum történetében az idei volt a legnagyobb felújítás.

Boon.hu

Télen is kedvelt fürdő

Forrás: www.tiszaujvaros.hu

"Az elmúlt napokban, hetekben a fürdőt felkészítettük a téli szezonra - nyilatkozta a tiszaujvaros.hu-nak Szénégető István, a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő üzemvezetője. - Közel 3 hétig voltunk zárva, ez volt eddig a leghosszabb leállás, amikor is a szokásos őszi karbantartási feladatokon túl, amit félévente el szoktunk végezni az üzembiztonság érdekében, most más munkákat is be tudtunk ütemezni." 

A vezető elmondta, hogy megújultak a tetőszerkezeti elemek, a világító polikarbonát elemek cseréje is megvalósult, de kicserélték a belső ajtókat, természetesen volt tisztasági festés, burkolatjavítás a medencetérben, az öltözőkben, a vizesblokkokban, és zuhanyállásokat is felújítottak.  

A hét minden napján nyitva van a fürdő és várja a vendégeket, november 4-én egy halloween-i éjszakai fürdőzéssel és sztár vendégekkel, Cooky-val a Rádió 1 sztár dj-jével és Markus Greggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában