Gyomorforgató

2023.10.28. 17:24

Tini lányával vetette videóra, ahogy egy férfival szexel a gátlástalan mezőkövesdi anya

Családsegítőként dolgozott - azaz már gyerekek sorsáról döntött - korábban az a többdiplomás mezőkövesdi nő, aki saját kiskorú gyermekét veszélyeztette.

Forrás: Shutterstock

Fotó: somchaiP

Közel másfél éven keresztül arra kényszerítette kamaszlányát egy mezőkövesdi anya, hogy gyermeke telefonnal vegye videóra, ahogy ő közösül újdonsült barátjával. A videókat a kamasznak át kellett küldenie anyja telefonjára – írta a Blikk. A történet tavaly derült ki, mert a gyerek apja tudomást szerzett róla, feljelentést tett a rendőrségen, az erősen traumatizált lányt és öccsét az apánál helyezték el.  A lány a mai napig pszichológushoz jár, apja csak remélni tudja, hogy egyszer sikerül feldolgoznia a történteket. 

A lap szerint a két diplomával is rendelkező B. Viktória hosszú éveken keresztül a helyi családsegítőben dolgozott, előtte pedig egy katolikus iskolában volt tanár. Utolsó munkahelye a Máltai Szeretetszolgálat mezőkövesdi kirendeltsége volt, először helyettes, majd vezető beosztásban. Természetesen amint kitudódott, hogy mit tett, innen is távoznia kellett. Kiskorú veszélyeztetése miatt indult eljárás ellene.
– Védencem mindenre kiterjedő beismerő vallomást tett. Rettentően sajnálja, ami történt. A partnerével szakított, és nagyon reméli, hogy még láthatja a gyermekeit – fogalmazott B. Viktória jogi képviselője, dr. Lichy József a Blikknek. B. Viktória szabadlábon védekezhet.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában