Gyász

2023.10.17. 17:56

Ismert rapper vesztette életét az Ózdi Horgásztóban

Ózd - Szurdoki Gábor, avagy Thysta rap és hiphop számokkal vált ismertté Ózdon. Utolsó számát a hónap elején posztolta Facebook oldalán.

Boon.hu

„Holttestet emeltek ki az Ózdi Horgásztóból”, tudósított a történtekről az Ózdi Városi Televízió hétfőn. Ózd honlapja is ír az esetről hétfőn: „Ma délelőtt megrázó képet mutatott az Ózdi Horgásztó és környéke. Rendőrautók, tűzoltóautók és egyenruhások lepték el a partot. Háromnegyed tíz után pár perccel Rövid György tógondnok úgy gondolta, hogy kihalássza azt a rongydarabot a vízből, amit már szombaton is észrevett a tó tetején úszni. Akkor még nem gondolta, hogy a rongydarab egy ember kabátja. Bedobta a horgot, hogy kihúzza, de amikor elkezdte tekerni horgászbotján az orsót, érezte, hogy nem csak egy kabát súlya akadt a horogra”.

Sajnos kedden kiderült, hogy a város egyik közismert zenésze, Szurdoki Gábor, avagy Thysta vesztette életét a tóban. A 37 éves férfi rap és hiphop számokkal vált ismertté a városban. A közösségi oldalakon megrendülten búcsúznak a rappertől.

A történtekről több portál is beszámolt

A Borsban a művész édesapja a tragédiába beletörődve elmondta, másfél hete látta utoljára a gyermekét. Már rosszat sejtett, hiszen nem volt jellemző, hogy a férfi semmilyen életjelet nem ad magáról. Tegnap kora délután viszont egyenruhások kopogtattak az ajtaján, és közölték vele a tragikus hírt: 

a halőr megtalálta a fia holttestét a horgásztóban.

Szurdoki Gábor október 1-én posztolt utoljára Facebook oldalán, mégpedig egy dalt. „Két napos, a videóklip mai napos”, írja. "Ne Várj" című új dalom és a hozzá tartozó videóklip”.

Alatta a hozzászólás, szuper lett a dal. Majd a bejegyzés, nyugodj békében testvér.

Ózd honlapján olvasható: az Ózdi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat, az ügyet rendkívüli halálesetként kezelik és szakértő bevonásával vizsgálják. A helyszíni szemlét követően az elsődleges adatok szerint az idegenkezűséget kizárták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában