Közlekedés

2023.09.23. 07:30

Változik a forgalmi rend a Kazincbarcikán

Rendezvény miatt szombaton lezárásokra és forgalomirányításra számíthatnak a városon áthaladók.

Boon.hu

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Rafal Olkis

Több mint ezer résztvevővel rendezik meg 2023. szeptember 23-án, 14-től 18 óráig a Borsodchem Kolorfutást, Kazincbarcikán. Majd 20 órától Azariah koncert lesz. A szombati napon forgalom elől elzárt terület lesz: a Jószerencsét utca és a Tóth Árpád utca kereszteződéstől az unikornis körforgalomig. A Szent Erzsébet sétány, a Jószerencsét utca és a Liget utca között. A Liget utca - Építők útjától az Egressy Béni útig. Az Egressy Béni út és Jószerencsét úti kereszteződéstől a Liget úti kereszteződésig. A Göncz Árpád utca és a mellette lévő terek: Ságvári tér, Munkácsy tér, Névtelen út. A Jószerencsét utca és az Egressy Béni utca unikornis körforgalomtól a Mátyás király úti körforgalomig pedig félpályás lezárásra kell számítani. 

Az útlezárások a Volánbusz járatainak útvonalát is érintik. A buszok az Építők útján várhatóan fennakadás nélkül közlekednek majd, a Jószerencsét úti buszmegállókat pedig a 26-os út mellé helyezik át. Az új útvonalakról és a menetrendváltozásról a buszmegállók menetrendtábláján található tájékoztatókból lehet értesülni. Részletes közlekedési információ és térkép a Kolorline.hu oldalon található.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában