Sok a renitens!

2023.09.29. 12:18

A közlekedési szabályok betartására figyelmezteti a gyalogosokat a Dayka-átkötés kivitelezője

Vannak, akik nem hajlandóak kerülni a biztonságos terelőirányokba, rendszeresen átmásznak a munkaterületet elhatároló elemeken és átjárnak a lezárt részen, ami balesetveszélyes, és akadályozza a hatékony munkavégzést, hívja fel a figyelmet a kivitelező.

A tervek szerint novemberre készülnek el a kivitelezéssel

Fotó: Bujdos Tibor

A Dayka Gábor utca térségében megvalósuló forgalomcsillapító beruházáshoz kapcsolódóan útépítési munkákat végeznek a Rácz György és Kálvin János utcák térségében. Az ottani lezárt munkaterület balesetveszélyes, és az ott munkát nem végzők számára tiltott terület – erre hívja fel a figyelmet a kivitelező.

Sajnos vannak, akik nem hajlandóak kerülni a biztonságos terelőirányokba, rendszeresen átmásznak a munkaterületet elhatároló elemeken és átjárnak a lezárt részen, ami balesetveszélyes, és akadályozza a hatékony munkavégzést, jelezte a kivitelező, az ezzel kapcsolatos közleményt a városháza sajtóosztálya portálunknak is eljuttatta.  A beruházó arra kéri a gyalogosokat, hogy a kihelyezett gyalogostereléseket tiszteletben tartva, ezáltal saját épségüket és a projekt sikeres befejezését egyaránt elősegítve közlekedjenek. 

A beruházás várható befejezése 2023. november 30-a. Ezt követően új közlekedési rend lép életbe a területen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában