Szerencs

2023.08.30. 14:30

Pályázatot hirdetnek hallgatók számára

Szerencs önkormányzata pályázatot ír ki a legjobb tanulmányi eredményt elért főiskolai és egyetemi hallgatók támogatására.

Boon.hu

Fotó: Bujdos Tibor

Azok a hallgatók pályázhatnak, akik felsőoktatási intézményben (egyetemen, főiskolán) államilag finanszírozott nappali és levelező tagozaton tanulmányokat folytatnak; első diplomájukat szerzik; Szerencsen életvitelszerűen élnek, állandó lakcímmel rendelkeznek; hallgatói jogviszonyuk van; az igénylést megelőző félévben tanulmányi átlaguk meghaladta a 4-es átlagot; valamint Köztársasági Ösztöndíjban nem részesülnek.

A pályázat beadásának határideje 2023. szeptember 29. A támogatás mértéke hallgatónként várhatóan 15.000 forint lesz, amitől – a benyújtott pályázatok számától függően – a képviselő-testület eltérhet.

A leadáshoz – mely lehet személyes, postai vagy ügyfélkapus – szükséges további információkat a szerencs.hu-n olvashatnak az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában