Program

2023.08.12. 20:00

Kocsonyafesztiváli hangulatot akarnak a Miskolci Pikniken

Ízek és hangok harmóniája a borok, a sörök és az ételek világában szeptember 22–24-én, Miskolc belvárosában.

Boon.hu

A Kocsonyafesztivál hangulatát idézi majd a Miskolci Piknik

Fotó: Ádám János

Miskolc- az elképzelések szerint - újabb különleges eseménnyel lepi meg lakóit és látogatóit. A Miskolci Piknik a vibráló közösségi életet és az ízletes ételek varázslatát hozza egy asztalra, így nem csupán egy gasztronómiai fesztivál, hanem a közösségi összetartozás és a helyi identitás ünnepe is. 

Különleges ételek, italok 

A borászatok és sörkészítők büszkén mutatják be remekeiket, a mesterszakácsok gondosan összeállított menüje a hagyományos és a modern konyhaművészet remekeit egyesíti, és ezek varázsa nem csupán az italok és ételek kóstolásában rejlik, hanem az alkotók elhivatottságában és szenvedélyében. A Miskolci Piknik azonban nemcsak a gasztronómiai élvezeteket, az egyedülálló ízeket és a minőségi alapanyagokat ünnepli, hanem aktívan keresi a kapcsolatot a helyi és környékbeli gazdálkodókkal és termelőkkel, hangsúlyozva az alapanyagok helyi beszerzésének fontosságát.

Az üzenet világos: támogassuk és építsük a helyi gazdaságot, élvezzük a minőségi és friss ételeket és italokat, amelyek a közösségünkben létrejönnek. 

Mivel azonban Miskolc tradicionálisan befogadó város, az ország legkülönbözőbb pontjairól mutatnak étel- és italkülönlegességeket, sörfőzdéket és borászatokat a fesztivál közönségének. DJ-k, zenekarok és utcazenei produkciók egész sora színesíti a rendezvényt, akik a városi ritmust és az ízletes ételek, italok dallamait foglalják harmóniába Miskolc belvárosában szeptember 22–24-én. A fellépőket a szervezők folyamatosan jelentik majd be. 

Az egész bevárost behálózó miskolci gasztronómiai fesztivál tehát nem csupán egy gasztronómiai ünnep, hanem egy érzelmekkel, ízekkel és hangokkal gazdagított közösségi esemény, amely összeköti a város lakóit és látogatóit. Együtt ünnepeljük a helyi kultúrát, ízeket és identitást, miközben hozzájárulunk a közösségi tudatosság és a fenntartható életmód terjedéséhez. A rendezvényt a 2023-as, minden idők legsikeresebb Kocsonyafesztiváljával már bizonyított Uni-Garden csapata szervezi, így várhatóan ismét egy pörgős, mozgalmas, színes és változatos fesztiválon szórakozhatnak majd a miskolciak és a városba látogatók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában