Örökbefogadna?

2023.08.06. 20:10

Gazdit keresnek ezek a huncut kutyusok

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Kutyafürdetés a nagy melegben a MÁSÁ-nál

Fotó: Ádám János

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

 

Így írnak róluk gondozóik:

Elliot: 3 év körüli ivartalanított kankutya. Kis/közepes testű, nagyon barátságos, emberközpontú kutyuska. Egyszer már örökbe fogadták, de mégsem foglalkoztak vele, az utcán csavarogva találtunk rá és hoztuk vissza a menhelyre. 

Elliot

Kokszi: pár hónaposan került hozzánk, törött lábbal és visszafordíthatatlanul megsérült szemmel. A lábtörése szépen meggyógyult és egy szemmel is teljes, boldog életet él nálunk ez a tüneményes, aktív most már 2 év körüli herélt kutyafiú. Sajnos a menhelyen nőtt fel, ezért kissé szertelen, de egy kis türelemmel tanítható.

Kokszi

Terry: 1,5 éves ivartalanított kan. Kicsit nagyobb, mint egy tacskó, de mérete miatt akár lakásban is tartható. Nagyon kedves, ragaszkodó, más kutyákkal is remekül kijön. Tökéletes családi kutya lenne belőle, ha valaki végre hazavinné.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában