Döbbenet!

2023.07.27. 19:08

Nem hiszi el, mi miatt esett kómába egy borsodi családapa!

Túl sokat fogyasztott egy olyan dologból, amiből nem kellett volna.

Boon.hu

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Kiryl Lis

Élet-halál között lebeg egy 18 éves fiatalember Miskolcon a kórházban, írta meg a Bors. 

Mint a család elmondásából kiderült: a férfi éjjel felkelt a gyermekéhez, de a fejéhez kapott, majd összeesett. A család próbálta újraéleszteni, de kómába esett. Mint kiderült koffeinmérgezést kapott, mert túl sok energiaitalt ivott.

A családapa elsajátította az ácsszakmát, de azt tervezte, hogy ismét iskolapadba ül. Szeretett volna minél jobb körülményeket biztosítani a családjának. A 18 éves férfi párja két évvel idősebb. Azt tervezték, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, de mindig közbejött valami.

„Szabi mondogatta, hogy elvesz feleségül, és már megkérte a kezemet. Remélem, lesz rá lehetősége, hogy ezt meg is tegye. Most ezért is imádkoznom kell. A gyerekeknek, a hároméves Dominik Tibornak, és a féléves Amira Lénának szüksége van rá. Még nem is tudta őket a nevére venni, az én vezetéknevemre anyakönyvezték mindkettőt. A fia keresi az apját, de már tudja, hogy beteg” – mesélte az elkeseredett menyasszony a Borsnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában