Tábor

2023.07.21. 09:15

Kispesti asztalitenisz szakosztály Hidasnémetiben

Idén nyolcadik alkalommal fogadja Hidasnémeti Önkormányzata és a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola a Kispesti Asztalitenisz szakosztályt.

Boon.hu

Oláh László és Becse Csaba

Fotó: PH

Az egy hetes nyári pingpong táborokon 10-18 éves korú gyerekek vesznek részt Oláh László vezetésével. A gyerekek naponta háromszor edzenek és itt alszanak a táborban. A jó munka érdekében elengedhetetlen a kikapcsolódás, ezért minden esetben színes programok egészítik ki a tábor napjait. Becse Csaba polgármester jóvoltából szalonnasütésen, vízitúrán a Hernád folyón és különböző más programokon vehetnek részt a táborozók. A csapat vezetője a heti edzések végén kirándulást szervez a gyerekeknek Kassára, mivel fontos a nemzetközi kapcsolatok ápolása érdekében, hogy betekintést nyerjenek a szlovák gyerekek mindennapjaiba. A tábor vezetőedzője Oláh László asztalitenisz szakosztály vezetőedzője Kispesten, illetve részben utánpótlás edző is. Nemrégiben átvehette a Kispest Sportjáért- és a Kispestért díjat, mely két különböző magas elismertségű díj Kispesten. A díjakat részben azért kapta, mert eddig hozzá jártak edzeni a gyerekek és a felnőttek egy része, mostanra viszont minden kispesti asztaliteniszező hozzá jár, ami körülbelül 50-200 főt jelent.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában