Figyelem!

2023.07.10. 16:00

Itt torlódás lehet: Elkezdődött az útburkolati jelek festése Miskolcon. Mutatjuk, hol...

A festési munkák idején Miskolcon több helyen kell számítani félpályás korlátozásra.

Boon.hu

Torlódással jár az útburkolati jelek festése

Fotó: Pusztai Sándor

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. július 10-től elkezdi a város forgalmasabb útjain, saját kivitelezésben és alvállalkozó bevonásával is, a gyalogátkelő helyek, a kerékpáros nyomvonalak és egyéb lekopott útburkolati jelek festési munkáit. A festési munkák a melegebb idő beköszöntével kezdődhettek el. A munkát többféle technológiával (hideg plasztik, oldószeres festék) végzik el.

Felmérték a helyzetet 

Az elmúlt hetekben a társaság útellenőri szolgálatának és műszaki ellenőreinek előzetes felmérése alapján a festési munkák előkészítése folyt, mely alapján meghatározták az első ütemben felújító festésre kerülő útszakaszokat.

A munkák első körben a Győri kapuban, a Thököly és Nagyváthy utcákban, ÉTM területen indulnak, majd folytatódnak az újdiósgyőri, diósgyőri főbb közlekedési útvonalakon.

Torlódás lehet 

A festési munkák idején a városban több helyen kell számítani félpályás korlátozásra. A Miskolc Holding Zrt. tagvállalataként működő Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. igyekszik a feladatot a hétvégén, kisebb forgalom mellett, illetve az éjszakai órákban elvégezni. 

A forgalmasabb útszakaszokon torlódás alakulhat ki, ezért kérik az arra közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában