Végre!

2023.06.25. 17:20

Sokan várták ezt a bejelentést Szerencsen

Május végén adott tájékoztatást Nyiri Tibor szerencsi polgármester arról, hogy amint a költségvetési támogatás engedi, újra megnyitják a nagyközönség előtt Szerencs fürdőépületét.

Kinyitott a Fürdő & Wellnessház Szerencsen.

Mint az a városvezető tájékoztatásából kiderül, az elmúlt hetekben a Szerencsi Városüzemeltető Non-profit Kft. dolgozói elvégezték az újra nyitáshoz szükséges karbantartási munkákat és maradéktalanul eleget tettek azoknak a hatósági előírásoknak, amelyek elengedhetetlen feltételei a létesítmény üzemeltetésének. Ez utóbbiak körébe tartozik a medence vizének a bevizsgáltatása, hogy az minden paraméterében megfeleljen a szigorú előírásoknak. Miután csütörtökön ez a dokumentum (is) megérkezett az üzemeltetőhöz, így késlekedés nélkül, péntek déltől várja a vendégeit a wellnessház, naponta 12-21 óra között.

- Tudom, hogy sokan várták már ezt a bejelentést és köszönöm azoknak, akik az elmúlt hónapok elszabadult energiaárai miatt tudomásul vették a kényszerű korlátozásokat. Mivel nem rendelkezünk termálvízzel, így a medencék feltöltéséhez ivóvizet használunk, amit melegítenünk kell, így a költségek már-már megfizethetetlenek. 

Bízom abban, hogy az igény után sokan látogatnak majd el a nyári forró napokon a Szerencsi Fürdő & Wellnessházba – mert ahogyan korábban is közöltem – annak minél jobb kihasználtsága nagymértékben hozzájárul a létesítmény további működéséhez – közölte Nyiri Tibor, majd jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánt Szerencs és Ond valamennyi lakójának.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában