Meglepő!

2023.06.26. 15:00

Sose találná ki, mit vehet most a miskolci önkormányzattól

Nyolcvannégy munkagép vár új gazdára a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata által kiírt értékesítési pályázata révén.

Szaniszló Bálint

Véget ért a gépi forgácsoló verseny, salgótarjáni diák is a dobogóra állhatott Kihirdették a második Gedeon János Emlékkupa eredményét, a házigazda Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Stromfeld Aurél Technikum versenyzője is a dobogóra léphetett. 20220324 Salgótarján Fotó: Hüvösi Csaba HCS Nógrád Megyei Hírlap

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata kétfordulós versenyeztetési eljárás (nyílt írásos ajánlattétel + versenytárgyalás) útján történő értékesítésre meghirdeti a Miskolc, Téglagyár u. 2. szám alatti volt Diósgyőri Vasgyári Szakképző ingatlan tanműhelyében található 84 darab munkagépet. A gépekre tételenként, vagy a teljes gépparkra tehető vételi ajánlat a kiajánlási dokumentációban meghatározott módon.

Egykor a szakiskola használta őket 

A munkagépek a valamikori szakmunkásképző és szakiskola tanműhelyének felszerelését képezték, ezért azok különböző korú – de gyakorlatilag minden esetben több, mint 15 éves, használt állapotú, több esetben eltérő felhasználhatóságú gépeket jelentenek. 

A gépadatlapokban szereplő tételek meghatározó része fém-megmunkáló gép, szerszámgép, ezek között is jellemzően eszterga gépek, fúró gépek, marók, henger- és sík- és szerszám-köszörűk, fogaskerék gyártó gépek, lemez-megmunkáló gépek.  

Az ingóságok között található 3 darab kovács-gép, továbbá több úgynevezett célgép, amelyet a szakműhelyben esztergák gyártása és felújítása során használtak (bejárató padok, ágy-megmunkáló gépek). Megvásárolható anyagmozgató emelőgép, targonca, és felső futódaru, de asztalosipari gépek (gyalu, fa-eszterga, csiszoló, maró, elszívó gépek).  

Az írásos ajánlatokat július 10-ig várja Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában