Koncert

2023.06.18. 22:00

Orbitális bulival indul a felsőzsolcai nyár

Josh és Betty egy fergeteges élő koncerttel készül, az est fénypontja az idén 20 éves jubileumát ünneplő Kowalsky meg a Vega lesz a Felsőzsolcai Városnapon.

Boon.hu

A Kowalsky meg a Vega Felsőzsolcán koncertezik

Fotó: Hüvösi Csaba

Kowalsky meg a Vega fülbemászó pop-rock dallamokkal és könnyen érthető, mégis elgondolkodtató dalszövegekkel, telt házas koncertek után Felsőzsolcán is felrobbantják majd a színpadot – ígéri a szervező önkormányzat. A tavaly nagy sikert aratott Vegas Show Band idén egészen hajnalig tartó koncerttel táncoltat meg mindenkit. A nap folyamán színes programokkal várnak mindenkit június 24-én, szombaton a Sportpályán. Jegyet már lehet vásárolni online, elővételben is, amely helyi lakosoknak kedvezménnyel, nem felsőzsolcai lakcímmel rendelkezők részére teljes áron vehető igénybe. A rendezvény 12 éves kor alatt, valamint 65 éves kor felett ingyenesen látogatható. Online jegyvásárlás 2023. június 23. 18 óráig lehetséges, de belépő a rendezvény napján a helyszínen is váltható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában