Változás

2023.06.30. 10:35

Lemondott Szikszó alpolgármestere

A csütörtöki testületi ülésen már meg is választották a két új alpolgármestert.

Boon.hu

Dr. Piskóti István három és fél évig volt Szikszó alpolgármestere

Fotó: Bujdos Tibor

Közgyűlést tartott Szikszó város képviselő-testülete csütörtökön. A grémium elé kerültek előterjesztések beszámolókról, fejlesztések, ingatlanok, közbeszerzések kapcsán, de dr. Piskóti István alpolgármester lemondása is napirendre került. A képviselő-testület elfogadta a lemondást és megválasztotta alpolgármesternek Gál Pétert és Marjai Pált.

Dr. Piskóti István a közgyűlést követően így tájékoztatott a döntéséről:

„A mai napon a képviselő-testület elfogadta az alpolgármesteri tisztségről történt lemondásomat, melyet személyes, családi okok és más egyetemi, szakmai kötelezettségeim teljesítése érdekében kértem, s megválasztotta a két új alpolgármestert. Köszönöm a szikszóiak eddigi bizalmát, a három és fél évben megnyilvánult támogatását, együttműködését, melyet igyekeztem megszolgálni, s ha egyszer leltár készül a nehézségek mellett sok örömöt, sikert, eredményt is számon tudunk majd tartani. Képviselő munkámat a választásokig folytatom, s néhány területen, mint például a SZIA-Szikszó program, a filmterasz-sorozat, az applikáció-fejlesztés, egy-két általam előkészített nagyprojekt később lehetővé váló megvalósításában aktív maradok. Gál Péter és Marjai Pál alpolgármester uraknak, barátaimnak jó munkát, sok sikert kívánok!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában