Figyelem!

2023.06.19. 13:00

A körforgalom a ludas Kazincbarcikán

A Mátyás király út és a Pollack Mihály utca kereszteződésénél korlátozzák a forgalmat.

Boon.hu

Ilyen lesz a körforgalom

Június 19., hétfőtől körforgalom építése miatt forgalomkorlátozásokat kezdeményeztek Kazincbarcikán a Mátyás király út és a Pollack Mihály utca kereszteződésében, amely az autós és a gyalogos forgalmat is érinti.

A Mátyás király út Lidl áruház előtti szakaszán váltakozó irányú forgalmi rendet vezettek be, forgalomirányító jelzőlámpás irányítás mellett. 

A Mátyás király út megközelítése gépjárművel csak kerülő úton lehetséges, a játszóházként működő volt ABC mellett, a Dobó tér irányába, amely kétirányúvá válik a munkálatok idejére. A gyalogosok és a kerékpárral közlekedők a húsbolt előtti zebrát nem használhatják. A legközelebbi kijelölt, védett gyalogátkelőhely számukra a Mátyás király út-Dobó István tér kereszteződésénél található. 

Alternatív útvonal a gyalogosok és a kerékpárosok számára a Mátyás király úton való haladásra a Dobó István téren keresztül, a játszóház mellett elhaladva, a rendőrség épületét megkerülve, a Barátság tér irányába lehetséges – adta hírül Kazincbarcika önkormányzata.

Kazincbarcikai hírei a boon.hu oldalán itt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában