Oktatás

2023.04.17. 08:00

Megjelent a felnőttképzésről szóló kiadvány

Tudta ön, hogy a felnőttek is tanulhatnak szakmákat, méghozzá teljesen ingyen?

HE

Fotó: Csapó Balázs

A felnőttkori tanulásnak számos oka lehet. Felnőtt fejjel akkor kezdünk neki a tanulásnak, ha a szakmánkban fejlődni szeretnénk, vagy éppen újratervezzük a karrierünket, esetleg a hobbinkból szeretnénk megélni, vállalkozást indítani.

A Miskolci Szakképzési Centrum 10 szakképző intézményében felnőttek részére is kínálnak változatos képzési lehetőségeket a sikeres karrier megalapozásához és a magasabb jövedelem eléréséhez. Intézményeikben 2 államilag elismert szakma és 1 szakképesítés megszerzése ingyenesen is lehetséges. A tervezéshez személyre szabottan pályatanácsadást is nyújtanak térítésmentesen Képzési Információs és Élményközpontjukban (Miskolc, Széchenyi u. 103.).

A Képzések felnőtteknek című kiadvány a pályamódosításra, új szakma tanulására vagy továbbképzésre nyitott felnőtt korosztálynak szól, akik azonnal hasznosítható, gyakorlati tudást szeretnének rövidebb határidőn belül rugalmas munkarendben szerezni. A képzési kínálat elérhető ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában