Szülinap

2023.04.13. 16:00

Négy kiló tortával lepték meg a bírót

Ötletes ajándékkal köszöntötték a tavalyi esztendő legjobb utánpótlás játékvezetőjét.

A futballbíró Bujnóczki Bence és barátnője, Evelin

Fotó: olvasónktól

Közhely, de igaz: a dirigens – aki a napokban ünnepelte 21. születésnapját – is hús-vér ember. Bujnóczki Bencét családjának tagjai és szerettei annak rendje és módja szerint felköszöntötték Garadnán és Encsen.

Felvételizik

A két torta, amellyel megajándékozták, bő négy kilót nyomott. A kisebbik édesség egyenesen csodálatos volt: sötét mezbe öltöztették, zsebeket kapott, sípot tettek rá és persze az MLSZ jelvényét is felrakták, elvégre a tulaj hétről hétre a pályák közepén vezényel. Természetesen az édesség valamennyi darabja ehető „alkatrészből” állt.  

Bujnóczki Bence a tortákkal
Fotós: olvasónktól

– A focis tortát a kedvesem, Juhász Evelin sütötte – újságolta a tehetséges sípos, aki hozzátette: – A barátnőmnek nagyon sokat köszönhetek: mindenben támogat és nyugodt légkört teremt számomra ahhoz, hogy ezen a sikamlós területen is megálljam a helyem.

Az ünnepelt amúgy gőzerővel készül a civil életére: felvételizik a Debreceni Egyetem testnevelés-földrajz szakára és ha minden jól megy, akkor pár év múlva tanár úrnak fogják szólítani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában