Figyelem!

2023.03.10. 10:44

Így változik hétvégétől a Zsarnai piac nyitvatartási rendje

Az eddiginél hosszabb ideig várják a vásárlókat a miskolciak körében kedvelt piacon.

ÉM

A miskolciak körében nagyon népszerű a Zsanai piac

Fotó: Bujdos Tibor

Az árusokkal történt egyeztetést követően a Zsarnai piacot működtető Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. módosítja a nyitvatartási rendet. Így a piac 2023. március 11-től hosszabb ideig tart nyitva.  

A változással a piacnapokon (szombat és vasárnap) a kereskedők 5.00 és 17.00 között tartózkodhatnak a Zsarnai piacon, ahová a vásárlókat 7.00 és 15.30 között várják.

Változások 

Mint a Boon.hu részletesen foglalkozott vele, a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. idén januárban egy a bérlés időtartamától és folyamatosságától függő, egész éves kedvezményrendszert vezetett be. A bérlő minél több hónapig bérel árusítóhelyet, annál nagyobb arányban csökken az általa fizetendő bérleti díj. A kedvezmény mértéke egész éves bérlés esetén meghaladhatja a 16 százalékot. Természetesen kedvezmény azoknak a kereskedőknek is jár, akik nem egész évre, de folyamatosan bérlik a standjukat.  A kedvezményrendszer célja annak az ösztönzése, hogy a kereskedők minél hosszabb távra béreljék a standjukat fix helyen, így a vásárlók megszokhatják, hogy melyik árust, hol találják meg a Zsarnai Piacon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában