Ózd

2023.02.02. 10:00

Épül a SZIKSZI előtti parkoló

Az oktatási intézményt, de a környék üzleteit is kiszolgálja majd a tavaszra elkészülő aszfaltos autós várakozó.

ME

Ózd-Falu központjában már jó ideje parkolóként használják ezt a területet. Az elmúlt években azonban köves, murvás, gödrökkel teli felületen kellett a tanároknak és a diákoknak parkolniuk. Most azonban a tavaly kapott állami támogatásból a többi belterületi útfelújításhoz hasonlóan megvalósulhat az aszfaltozása.

Bővíthető lesz

- Egy 16 állásos szegélykövezett, aszfaltozott, későbbiekben tovább bővíthető parkoló készül, amely kulturált körülményeket kínál, ezzel segítve a környék parkolását – tette hozzá a munkálatokhoz Janiczak Dávid, Ózd polgármestere. - Az iskolába és a környék üzleteibe is sokan járnak autóval, most az ő helyzetük lesz sokkal könnyebb.

 

A kivitelezéssel kapcsolatban dr. Csuzda Gábor, a terület önkormányzati képviselője kiemelte: a végleges aszfaltburkolat tavasszal, az időjárás függvényében kerül fel a területre. Addig az ott parkoló autósok türelmét kéri, miután ugyanis megépül, sokkal jobb színvonalon fogják tudni használni az autósok az új parkolót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában