Gondoskodó Miskolc

2023.01.09. 20:00

Még át lehet venni Miskolcon a LED-izzókat

Hatezernél is többen éltek a lehetőséggel, hogy háztartásaikban az eddig használt világítótesteket modern, energiatakarékos LED fényforrásokra cseréljék a Gondoskodó Miskolc program keretében.

ÉM

Azok számára, akik a LED-csereprogramba regisztráltak, azonban a fényforrásokat a decemberi időpontokban nem tudták átvenni, a következő napokon és időpontokban nyílik lehetőség, hogy hozzájussanak az égőkhöz: január 11., szerda 08.00-17.00, január 12., csütörtök 08.00-16.00.  Az átvétel helye Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának központi ügyfélszolgálata (3525 Miskolc, Városház tér. 8.).

Az átvétel során az átvevő személyazonosító igazolványát, lakcímkártyáját és a felhasználási helyre szóló villanyszámlát kell bemutatni, illetve meghatalmazott átvevő esetében 2 tanú aláírásával is ellátott meghatalmazásra is szükség van.

Azok, akik az átvételt decemberben megkísérelték, de ez nem sikerült - mert például valaki nem szerepelt az átvételi listán - e-mail üzenetben kapnak további tájékoztatást a probléma megoldásával kapcsolatban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában