Spóroljunk!

2022.12.03. 10:22

Osztják a LED- égőket a következő héten is

A következő héten is folytatódik a Gondoskodó Miskolc program keretében meghirdetett LED-csere: azaz osztják a korábban pályázaton nyert égőket.

Fotó: Frank Yvette

Akik regisztráltak, ingyenesen jutnak az energiatakarékos fényforrásokhoz, amelyekkel egy család éves szinten akár 50 ezer forintot is spórolhat az áramszámlán.

A programot az energiaárak drasztikus emelkedése miatt hirdette meg az önkormányzat a CYEB nevű cég együttműködésével. Október elejéig jelentkezhettek rá a városlakók, akik közül több mint 6 ezren éltek a lehetőséggel.

Akik regisztráltak, az általuk megadott e-mail címen is értesítést kapnak a pontos részletekről. Aki valamilyen okból nem tudja átvenni a LED égőket, annak sem kell aggódnia, mert egy később meghirdetett időpontban még hozzájuthat a Polgármesteri Hivatal Miskolc, Városház tér 8. szám alatti ügyfélszolgálatán. A LED -osztásra a következő héten az alábbi helyszíneken és időpontokban van lehetőség:

 Martinkertváros

Miskolc, Kisfaludy utca 39-43. szám alatt a kihelyezett ügyfélszolgálati iroda

dec. 5-én 8.00-16.00 óra között

dec. 6-án 8.00-18.00 óra között 

Diósgyőr

Miskolc, Árpád u. 4. Ady Endre Művelődési Ház 

dec. 7-én 8.00-18.00 óra között

 dec. 8-án 8.00-16.00 óra között

dec. 9-én 8.00-12.00 óra között

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában