Encs

2022.12.21. 13:00

Milliók jöttek városrehabilitációra

Encsen szeretnének felszámolni két szegregátumot. Ehhez pályázati pénz érkezett.

Újabb 115 millió forint támogatást kapott Encs. A TOP Plusz pályázat keretében szociális célú városrehabilitációra. A pályázat címe: „Másképpen, más képben!” 

Ennek kísérő pályázata, melyből közel 300 millió forin infrastrukturális fejlesztéseket valósítana meg a város, pozitív döntés mellett jelenleg forráshiány okán várólistán van.

A pályázatok fő célja Encs 2-es és 4-es szegregátumának (ezek a Rákóczi Ferenc út szakiskola felőli oldalán található „Szug” és a Vágóhíd úti rész, valamint a Bársonyos utca és a Dózsa György út) rehabilitációja. 

„Aki folyamatosan követi a beszámolóimat az tudja, hogy a város minden pontján tervezünk beruházásokat. Ezek között vannak könnyebben és nehezebben megvalósítható fejlesztések, ugyanis nem csak rajtunk múlik, de kell az is, hogy a lakók partnerek legyenek. Mi, a részünkről mindent megteszünk, hogy az egész városban jobb legyen élni, ehhez a mostani pályázatban megjelölt területek is beletartoznak”, fogalmazott Mikola Gergely, a város polgármestere. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában