Portré

2022.12.11. 13:00

„Megtiszteltetés, hogy a DVTK hangja lehetek”

Több mint másfél évtizede szurkol speakerként Hollósy András a Diósgyőr csapatának.

Hollósy András

Fotó: Ádám János

 „17 éve, hogy a Diósgyőri VTK hangja vagyok, amely számomra nagy megtiszteltetés” – mondta portálunknak Hollósy András. Azt is elmondta, hogy az első meccs, amin már ő szónokolt, az az MTK Budapest FC elleni mérkőzés volt még 2005-ben. „Megtiszteltetés volt akkor átvennem Veres Lászlótól, a korábbi speakertől a mikrofont. Azóta közel négyszáz mérkőzésen vettem részt, mint a DVTK hangja” – részletezte Hollósy András.

Cél a kupagyőzelem

„A legszebb időszak a Magyar labdarúgókupa döntő, a Ligakupa győzelem, illetve az Európa Liga selejtezője volt” – osztotta meg emlékeit a speaker. Azt is elmondta: hálás a szurkolótábornak. „Egy generáció gyakorlatilag szinte felnőtt, amióta én lehetek a stadion hangja.” Bizakodóan tekint a jövő felé  Hollósy András: „Bízom benne, hogy a kerek, huszadik évfordulót első körben egy NB II-es bajnoki címmel és egy NB I-be való feljutással köszönthetem.” Szerinte a hőn áhított kupagyőzelem egyszer eljön, vagy akár egy szép bajnoki helyezés is tovább tudja erősíteni majd a Diósgyőr brandjét. „Voltak nehéz és könnyebb mérkőzések eddigi pályafutásom során, de egy speakernek mindig az a nagyszerű dolog, amikor sok nézővel dolgozhat együtt” – osztotta meg gondolatait a DVTK hangja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában